Bezoek onze sponsoren

Verslag Wassenaar 3 - ABF 1 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Tristan Wiechert

Op alweer een zonnige zaterdag traden we thuis aan tegen ABF. Het vertrouwen was groot en we hadden er zin in. Het liep echter vanaf de start al niet zoals het moest. Er werd slordig gespeeld waardoor ABF kansen kon creëren waarvan er een benut werd. Langzaamaan kwamen we wat beter in de wedstrijd en kregen wij ook mogelijkheden. Via een vrije trap van Chauncey kwam de bal op het hoofd van Dennis waardoor het weer gelijk stond. Ook in de tweede helft hadden we het erg lastig. Bij velen van ons was de kracht uit het lichaam verdwenen en zaten er doorheen. Uitzondering was Kirril, hij gaf niet op en bleef doorgaan. Vandaar is hij de man of the match.
Volgende week DSVP uit, dan zal het een stuk beter moeten willen we bovenin mee draaien. Misschien op vrijdag een biertje minder drinken? Wink

Kledinglijn

SVW op Facebook