2e e editie dames voetbal toernooi S.V. Wassenaar 02-06-2018

Geplaatst op: 13-12-2017

Beste voetbalmeisjes, dames,

Op 2 juni 2018 organiseert S.V. Wassenaar voor de 2e keer het damesvoetbaltoernooi, via deze weg nodigen wij jullie uit deel  te nemen aan dit grootse evenement waarin niet alleen voetbal maar ook veel  gezelligheid en natuurlijk ook sportiviteit centraal staat.

Na het 1e damestoernooi heeft S.V. Wassenaar besloten om dit toernooi ook weer in 2018 plaats te laten vinden. De wedstrijdvorm is 7 tegen 7 met de regelementen zoals die door de KNVB zijn vastgelegd. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld.

Voor het toernooi vragen wij een bijdrage van 50 euro per team, hiervoor wordt na afloop van het toernooi een heerlijke BBQ  geserveerd.

Ook dit jaar is onze intentie de voorgaande editie van dit evenement te overtreffen. Een belangrijk doel van ons is dan ook de capaciteit van het toernooi te vergroten. Zorg dat je er zo snel mogelijk bij bent en mis de kans vooral niet !  Inschrijven kan via www.svwassenaar.nl onder het kopje dames toernooi

Het liefst ontvangen wij de aanmeldingen zo snel mogelijk, de bijdrage dient voor 01-03-2018 te worden overgemaakt naar bankrekening nr. NL88INGB 06716840 t.n.v. Albert van Biezen, inschrijven is in eerste instantie het  belangrijkste !!

Wij zullen jullie na de inschrijving zo goed mogelijk op de hoogte houden en staan natuurlijk open voor alle vragen !  hopelijk hebben wij zo voorlopig voldoende informatie verstrekt en zien we elkaar op 02-06-2018 op ons mooie sportcomplex in Wassenaar. Hou de site www.svwassenaar.nl goed in de gaten voor de updates !

De toernooicommissie

sponsoring@svwassenaar.nl