Berichten in Memoriam

Geplaatst op: 16-10-2015

In Memoriam Mw. Corrie Koot - de Vries

Op 10 september j.l. is ons erelid Corrie Koot-de Vries op 92 jarige leeftijd overleden.

Hoewel haar broze gezondheid bij een aantal leden bekend was, heeft har overlijden ons toch nog overvallen.

Corrie was een van de pioniers van de afdeling Honk- en softbal van onze vereniging. Sinds de oprichting van deze afdeling in 1955 was corrie intensief betrokken bij deze van oorsprong amerikaanse sport. Corrie heeft vele jaren niet alleen de afdeling Honk- en softbal maar ook de gehele vereniging SVWassenaar als betuurslid ondersteund met haar organisatorisch talent, haar doorzetttingsvermogen en haar enthousisma. niets was haar teveel.

Als geen ander heeft Corrie haar enthouisiasme voor deze Amerikaanse sport overgebracht op menig gezin binnen en buiten Kerkehout. Corrie was een boegbeeld binnen de honk- en softbal sport. Met haar inbreng en werkwijze heeft zij deze sport in Wassenaar en verre omgeving op de kaart gezet. Corrie zorgde persoonlijk voor dat menig dagblas verslag deed van de sportieve daden van het vlaggenteam van de honkbal. Uit het jubileumboek SVWassenaar 75 jaar blijkt duidelijk hoe onder haar leiding de Honk- en Softbal sport een ggrote stempel heeft gedrukt op de gehele Sportvereniging Wassenaar.

De vereniging is Corrie daarvoor heel veel dank verschuldigd. Rust zacht Corrie.

Wij wensen de familie van Corrie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies.

In Memoriam Bertus Duijndam

Op dinsdag 29 september is plotseling Bertus Duijndam overleden.

Bertus was een trouw lid en supporter van SVWassenaar, hij was ook een van de vaste leden van de donderdag werkploeg.

Wij wensen de familie van Bertus heel veel sterkte toe met het verwerken van het verlies.