Drukke nieuwjaarsreceptie en zeer geslaagde nieuwjaarswedstrijd.

Geplaatst op: 02-01-2016

Het viel niet mee op nieuwjaarsdag een voetbalwedstrijd spelen, maar door het initiatief van Herman Kooyenga onze hoofdtrainer was er om 15:30 een gemixte groep aanwezig in de kantine die onderling een wedstrijd op het kunstgras zijn gaan spelen. De gemixte groep bestond uit selectiespelers, technische staf, begeleiding daarvan, veteranen, en een aantal meiden. De wedstrijd werd gefloten door Leonie. De wedstrijd werd gewonnen door het team met de oranje hesjes (zie foto) met 4-3 met een aantal schitterende doelpunten. Daarna snel douchen en aansluiten bij de Nieuwjaarsreceptie in de drukke gezellige kantine al waar onze voorzitter Jan Boerefijn zijn nieuwjaarstoespraak ten gehore bracht. Al met al zo op de eerste dag van 2016 een drukke maar vooral gezellige middag op SV Wassenaar.