Feestelijke omlijsting bij de Wassenaarse Derby Wassenaar - Blauw Zwart op 30 april

Geplaatst op: 25-04-2016

A.s zaterdag 30 april om half drie vindt de Wassenaarse Derby plaats ditmaal op Sportpark Kerkehout.

We gaan deze wedstrijd feestelijk omlijsten omdat het uiteraard een wedstrijd op zich is, en er altijd veel (Wassenaars) publiek aanwezig is.

Er is een buitenbar aanwezig met ook een stand voor een heerlijk broodje hamburger, ook zullen de dames van de LEKKERBEKKING aanwezig zijn met een haringkar.

Verder zal direct na de wedstrijd DJ VINCE heerlijke Dance Classics en Hollandse Feestmuziek draaien.

Daarna hebben we in de Haagse voetbalwereld bekende HENNA GRUNHOLZ weten te strikken.

Last but not least zal er over gegaan worden naar een Hollandse Apres Ski Avond.

Dus genoeg redenen om deze dag op sportpark Kerkehout door te brengen.

Wij van S.V. Wassenaar hopen dan ook dat u in grote getale aanwezig zult zijn, uiteraard hopen wij ook dat veel blauwzwarters naar Kerkehout afreizen.

Wedstrijdbal sponsor van deze wedstrijd is Parkeerterrein De Kuil.

Uiteraard willen wij nu al alle sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

De Activiteitencommissie