Frans Bosman Damestoernooi 4 juni 2016

Geplaatst op: 08-04-2016

Over minder dan 2 maanden zal de eerste editie van het  ‘’ Frans Bosman Damestoernooi ‘’ plaats vinden op SV Wassenaar. Het organisatieteam achter dit toernooi is druk bezig om alle voorbereidingen te treffen. 
Het Toernooi is vernoemd naar de heer Frans Bosman, de hoofdsponsor van Sv Wassenaar. Daarnaast is de heer Bosman ook shirtsponsor van Dames 1 en Heren 1 met zijn bedrijf Alarma 33. Als dank voor zijn liefdadigheid vonden wij het passend om dit toernooi naar hem te vernoemen.
We zijn bezig om top (dames)teams naar SV Wassenaar te halen. Het toernooi wordt een combinatie van prestatie- en recreatievoetbal. Dat moet veel mensen trekken en daardoor kunnen we laten zien dat we damesvoetbal hoog in ons vaandel hebben staan.
Met de prestatieteams wil SV Wassenaar damesvoetbal op hoog niveau laten zien. Daarom zijn er profteams, hoofdklassers (landelijk) en teams die in de 1e en 2e klasse spelen  uitgenodigd.
Het huidige damesteam van SV Wassenaar speelt vijfde klasse. Daarom is contact gezocht met andere bevriende teams die op dit niveau spelen. Het draait bij deze teams om de gezelligheid en als je presteert is dat mooi meegenomen.
Nog niet alle plekken zijn ingevuld, zo zoeken wij nog 2 teams voor het prestatievoetbal en 3 teams voor het recreatievoetbal.
Op de dag zelf zal er live muziek zijn en aan het einde van het toernooi is een gratis bbq georganiseerd voor alle deelnemers.

ZET ZATERDAG 4 JUNI DAAROM IN UW AGENDA EN KOM KIJKEN NAAR MOOI EN GEZELLIG DAMESVOETBAL!


 

  • ]