HET 1STE ALARMA33 VOORBEREIDINGSTOERNOOI GROOT SUCCES!

Geplaatst op: 14-08-2016

Toen enkele maanden geleden het besef er was dat onze sportvereniging al weer 85 jaar bestaat, ontstonden er enkele ideeën over activiteiten die we konden ontplooien. Eén van die ideeën was om in aanloop naar de competitie van de selectie van het herenvoetbal een voorbereidingstoernooi te organiseren. Carl Verburg pakte het initiatief op.

Zo’n toernooi organiseren is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig heeft Carl de nodige ervaring met dit soort zaken, maar het organiseren van een toernooi vraagt om optimale communicatie. Nou is communiceren in onze vereniging nog niet zo gemakkelijk. We zijn het niet gewend, we moeten het nog leren en dan moet het nog in ons systeem komen. Maar we zijn op de goede weg. Vanuit alle hoeken van de vereniging dienen vrijwilligers zich aan om onze club naar een hoger niveau te brengen. Mede door die vrijwilligers draait de kantine, draait de honk- en softbal en draait inmiddels de voetbalafdeling ook steeds beter. Je merkt het aan de resultaten en je merkt het aan het aantal sponsoren. SV WASSENAAR LEEFT WEER! En we gaan door.

Tijdens het 1ste ALARMA33 toernooi liep alles als een trein. Het voetbalgebeuren was goed geregeld, maar ook achter de schermen was er veel gedaan. Een paar voorbeelden. Er was heerlijk eten dat door Mo Sealiti was gemaakt. De steun die de organisatie kreeg van Paul Groenewegen en Joost de Zwart als het ging over de kantine, inkoop en andere eet en drankaspecten. Maar ook mensen als Walter Scherpenhuizen, die Carl ondersteunde in de organisatie, Rob Wessel en Jaap van Wissen, die er weer voor zorgden dat alles rondom de velden weer alles had geregeld en de kantinebezetting. Onder leiding van Mariëlle Corel hielpen veel leden achter de bar. Als vereniging mag je dankbaar zijn voor zoveel steun van de vrijwilligers. Zelf Albert van Biezen kwam, koud terug van zijn vakantie, op zaterdag de organisatie helpen.

En dan de wedstrijddagen zelf. Vier teams, SV Oosterheem, HVV RAS, VV Moerkapelle en ons eigen SV Wassenaar. Vier aanvallende teams, vier mooie wedstrijden met veel doelpunten. Ons eigen team deed het goed. De eerste wedstrijd tegen Oosterheem werd met 4-2 gewonnen. Met name de drie doelpunten van onze nieuwe spits Kassim waren indrukwekkend. Op zaterdag ging het weer goed en werd VV Moerkapelle in het begin weggespeeld. Door doelpunten van Nick en Kassim stond er een veelbelovende 2-0 voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk verloor ons vlaggenschip in de blessuretijd met 3-2 en kon VV Moerkapelle de toernooiwinst nog naar zich toe trekken. Maar sportief gezien gaat het team van Herman, Nico en Mo steeds beter draaien.

Na afloop werden de teams, vrijwilligers en de sponsoren bedankt voor hun bijdrage en was er een barbecue met zanger Ricardo Smit. In de tent duurde het feest nog enkele uren voort. Mensen, na het succes van het veteranen- en het damestoernooi, was dit 1ste Alarma33 Voorbereidingstoernooi ook weer een topprestatie. We gaan nu ons best doen om Kerkehout nog meer bij onze vereniging te betrekken. Kerkehout moet weer uitlopen als onze eerste teams (Damesvoetbal, Honk- en Softbal en Herenvoetbal) met passie de strijd aan gaan.

Nogmaals iedereen bedankt voor de steun!