Kom aanstaande zaterdag een kijkje nemen bij het Frans Bosman toernooi.

Geplaatst op: 31-05-2016

WASSENAARSE ONDERNEMERS PROMOTEN DAMESVOETBAL

Op zaterdag 4 juni start de promotie van damesvoetbal bij sv Wassenaar. Met de eerste editie van het Frans Bosmandamestoernooi doet SV Wassenaar de aftrap van een aantal activiteiten om de het damesvoetbal onder de aandacht te brengen in onze regio.

Damesvoetbal is niet langer een ondergeschoven kindje. Het damesvoetbal heeft zich ontwikkeld tot een serieuze sport. Daar waar vroeger dames beduidend minder waren dat de heren, is het damesvoetbal nu een sport met aanzien. Dat geldt ook voor Wassenaar. De eerste Wassenaarse vrouw die bekend werd met voetbal was Lisanne Grimberg met haar overstap van Blauw Zwart naar ADO Den Haag. Inmiddels gaat Kimberly Smit dezelfde weg bewandelen. Ook zij speelt volgend seizoen voor ADO Den Haag.

Sponsor Frans Bosman van Alarma 33 sponsort al jaren de dames van Telstar en de dames van SV Wassenaar. Het komend seizoen gaat SV Wassenaar met een tweede team ook prestatie voetbal spelen. SV Wassenaar wil aan de hand van Frans Bosman die stap gaan maken. Daarom organiseert SV Wassenaar as zaterdag het Frans Bosman damestoernooi. Maar dit toernooi kan alleen maar tot stand komen met steun van Wassenaarse ondernemers. Ruim twintig Wassenaarse bedrijven juichen het initiatief van SV Wassenaar toe.

SV Wassenaar dankt Van Deursen Sanitair, De Broeders, Rickies Feest, Langstraat 33, GSM Shop, Bakkerij Stijnman, Schuurman Kantoorartikelen, De Bloemerie, Golden Star, Gall & Gall, Super dry cleaning Stadhoudersplein, Snackbar Duivenvoorde, ICI Paris XL, Hunkemöller, De Landbouw, Hotel Den Haag Wassenaar, Henny’s Rits, De Wijnheeren en Mode Bins voor hun enorme steun!

Komt u vooral kijken in Kerkehout bij SV Wassenaar op zaterdag 4 juni. Aanvang 11 uur. Einde 17 uur.  • ]