Nieuwjaarsreceptie op S.V. Wassenaar

Geplaatst op: 05-01-2018

De eerste dag van het nieuwe jaar is altijd een mooi moment om kort terug te kijken op het afgelopen jaar, maar vooral ook om een blik te werpen op wat het komende jaar allemaal te bieden heeft. Vandaar dat S.V. Wassenaar, geheel volgens de traditie, de nieuwjaarsreceptie op 1 januari organiseerde.

In een goed gevulde kantine sprak de nieuwe voorzitter Jaap van Wissen de leden toe.

Allereerst stond hij stil bij alle dierbare leden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Hun verlies wordt nog steeds gevoeld. Verder werd er teruggekeken naar de mooie resultaten bij de honk/softbal afdeling, de handhaving van Honkbal heren 1 in de overgangsklasse en het kampioenschap van Softbaldames 1. Bij de voetbal werd stil gestaan bij het behaalde  kampioenschap door  de jongens van de -18.

Voor de toekomst is men druk bezig om de club weer op daar te krijgen waar het hoort te staan. Het afgelopen jaar is er flink bezuinigd en voor het komende jaar wil men kijken of er intensiever gebruik kan worden gemaakt van ons prachtige complex. De komst van Norlandia kinderopvang en een directere samenwerking met ABF zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Dit alles staat en valt met de betrokkenheid van de vrijwilligers en leden.

Een sportclub kan niet zonder zijn leden. S.V. Wassenaar vormt daarop geen uitzondering en een receptie biedt een mooie gelegenheid om daar eens bij stil te staan. Maar liefst acht leden werden er vandaag  in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange clubtrouw en inzet.

Dhr J. Snelderwaard erelid en nu 75 jaar lid.

Dhr J.W. Remmerswaal 75 jaar lid.

Dhr. B. Vrijburg 50 jaar lid.

Dhr. C. Seijn 50 jaar lid.

Dhr. J. Bakker 50 jaar lid

Dhr R. Bakker 50 jaar lid

Dhr J. Euser 40 jaar lid

Dhr M. Komen 25 jaar lid.

Allen die aanwezig waren ontvingen het jubileum speldje en een bosje bloemen als dank. Helaas konden de heren Snelderwaard en Remmerswaal niet bij de uitreiking aanwezig zijn. Daarom heeft de voorzitter hen beiden thuis opgezocht om ze van harte te feliciteren.

Uiteraard bedankt het bestuur ook alle andere leden voor hun betrokkenheid bij de club. Met z’n allen hopen we er een mooi, sportief, gezellig  en gezond  2018 van te maken.