Officiële opening kunstgrasveld SV Wassenaar een groot feest.

Geplaatst op: 02-12-2015

Afgelopen woensdagavond was het dan zover. SV Wassenaar heeft met een feestelijke tintje het aangelegde kunstgras veld geopend.

Dit onder grote belangstelling van vele genodigden, en leden van SVWassenaar en buurtbewoners van het Kerkehout.

In de voormiddag vanaf 16.00 uur speelde de jeugd van SVW onderling een voetbaltoernooi . Aansluitend werden in het clubhuis pannenkoeken ( gebakken door de diverse ouders) geserveerd. Om 18.00 uur werd het kunstgrasveld officieel geopend door de dames wethouders sportzaken en financiën, dit met professionele ondersteuning door dhr. Tseu Laling ( ex prof van ADO en AJAX.

Na de officiële opening volgde nog een voetbalmatch tussen het profdamesteam van Telstar en het B1 jeugdteams van SVW. In een gelijk opgaande wedstrijd werd de einduitslag  3 - 3.
Na de officiële opening werd een kort happy hour gehouden in het clubhuis en konden de aanwezigen op een groot scherm de match tussen Manchester United en PSV volgen.
Voor allen een geslaagd evenement.