OVER TALENTEN, PANNENKOEKEN EN BEKERS

Geplaatst op: 01-07-2016

SV Wassenaar is van oudsher een openbare sportvereniging. Geen RK ervoor dus. Maar toch is SV Wassenaar gezegend en wel met hele jonge talenten. Afgelopen zaterdag was de laatste training van de Ukkies. Het werd een happening. Eerst weer een hele gezellige training onder leiding van de trainers Joost de Zwart, Frank Brouwer en Floris Wesseling. Daarna stond er een lange tafel gedekt en werden de jongens verwend met pannenkoeken en limonade. De sfeer was fantastisch en na afloop reikten Frank Brouwer en Joost de Zwart aan alle jongens een bekertje uit als herinnering aan dit hele leuke seizoen.
Een deel van de jongens is toe aan een stap naar de F. Het afgelopen jaar hebben Joost, Frans en Floris hun uiterste best gedaan om de jongens klaar te stomen voor het grotere werk. Voor hen staat een team klaar van trainers en coach om de ware talenten te helpen om nog beter te worden. De jongste jongens blijven nog een jaar bij de Ukkies. Daar zal Joost de Zwart Floris Wesseling in het begin ondersteunen om het hoofdtrainerschap van de Ukkies over te nemen.
SV Wassenaar heeft dus weer ruimte voor nieuwe Ukkies (4 en 5 jaar). Wilt u dat uw kind heel veel aandacht krijgt en op een hele plezierige wijze te maken krijgt met het voetbalspel, dan kunt u zich aanmelden bij SV Wassenaar (Rob Wessel, 0654730490, robwessel@planet.nl).

SV Wassenaar dankt een ieder die heeft geholpen om afgelopen zaterdag voor de Ukkies tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken


  • ]