s.v.Wassenaar D2 KAMPIOEN !

Geplaatst op: 20-05-2016

SV Wassenaar D2 – Maasdijk D4M

De laatste wedstrijd van het seizoen en het is nog steeds spannend bovenin. Wassenaar en Dilletant konden beide nog kampioen worden. En beide moesten nog een wedstrijd spelen. Met een voorsprong van 3 punten zou Wassenaar genoeg hebben aan 1 punt. Met een bijna volledige selectie gingen de spelers van de d2 vol goede moed richting Maasdijk. Vanaf het eerste fluitsignaal was te zien dat het team toch wat zenuwachtig was. De slordige passing en niet meeverdedigen zorgde ervoor dat Maasdijk lekker kon voetballen en ook regelmatig voor het doel van Wassenaar opdook. Uiteindelijk was het dan toch wassenaar die met een mooie aanval de score opende alleen was het niet veel later een speler van Maasdijk die Sebastiaan passeerde en een gelijkspel op het scorebord zette. Gelukkig kon Wassenaar het vlak voor rust recht zetten en met een kleine voorsprong de rust ingaan. Bij de start van de tweedehelft leek het of er een ander wassenaar in het veld stond er werd goed overgespeeld en iedereen verdedigde mee en viel samen aan. Dit resulteerde dan ook in veel doelpunten. Wassenaar speelde zoals je verwacht van een kampioen met ze alle strijden voor elke meter. Nadat het scorebord 1-7 aangaf floot de scheidsrechter af en kon er gefeest worden. Een verdiend kampioenschap na een seizoen waarin maar 5 punten zijn verloren.

Spelers: Ali, Alexi, Mohammed, Ricardo, Sebastiaan, Artem, Misha, Pamerlin, Duminiu,    Marlon