Softbal S.V. Wassenaar Dames 1 - Flags Dames 1

Geplaatst op: 06-06-2016

Zaterdagmiddag vijf uur. Het veld ligt er weer perfect bij (bedankt mannen!) en we hebben er zin in! Wedstrijden tegen Flags waren in het verleden altijd gezellig en ons publiek is weer massaal toegestroomd. Dit moet een mooie middag worden...
De eerste innings moeten we altijd ff warmdraaien dus van een 0-1 achterstand schrikken we niet. Dat motiveert slechts om harder te slaan en scherper te lopen. Manon start de rally in de derde inning met een mooie honkslag en weet te scoren op een tweehonkslag van San. Cindy scoort dan ook nog op een honkslag van Debbie. 2-1 voor. Verdedigend zijn we als gewoonlijk sterk: maar liefst 11 keer drieslag en een foutloos veld. In de vierde inning lopen we uit tot 4-1. Dan krijgen we wat meer tegenstand. Een paar honkslagen achter elkaar krijgen we om de oren en Flags komt terug tot 4-3. Die spanning wordt die dames een beetje veel en ze gaan zich wat minder sportief gedragen. Verschillende van onze speelsters worden niet zachtzinnig van het honk geduwd. Hierdoor lopen de gemoederen wat hoog op maar coach Ellis weet iedereen gefocust te houden en we bouwen onze voorsprong uit tot 6-3. In het veld blijven we onverminderd sterk en Wendy pakt op twee nog even een loeiharde bal weg, vangbal! Nog een keer drieslag en het is voorbij. De punten blijven weer in Wassenaar! Tanika bedankt voor het invallen, we zijn blij met je.
Volgende wedstrijd: zondag uit bij Adegeest. Dinsdagavond 14 juni 19.30 uur de volgende thuiswedstrijd tegen blue birds.
Slaggemiddelde
Manon Debbie Sandra Jessica 666