SOFTBAL SV WASSENAAR - VUC

Geplaatst op: 31-05-2016

Zaterdag 28 mei stond de wedstrijd tegen het altijd lastige VUC op het programma. Het weer was prachtig en we hadden er reuze zin in. Toch kwamen we maar niet lekker in de wedstrijd. Drie innings lang keken we tegen een 1-0 achterstand aan. Drie innings lang sloegen we niet één honkslag. En tot overmaat van ramp kwam daar weer die ene horror inning waar alles tegenzat.... 7-0 achter.... Maar de dames in het groen waren niet van plan zich gewonnen te geven en met wat geluk, goed honklopen en een paar honkslagen kwamen we terug naar 7-3. Daarna was de opdracht: dichthouden en uitbouwen.  En dat deden we! Drie honken vol en Debbie aan slag. IJskoud sloeg ze de bal weg voor drie honken! Top! En daarna nog op een doorgeschoten bal scoren... 7-7. In de zevende en laatste inning wist Wendy het winnende punt te scoren door snel honklopen en wederom een honkslag van Debbie. 8-7!!!! Gewonnen!!!
Publiek, bedankt voor de support. Hopelijk volgende week weer zo'n massale opkomst thuis tegen Flags om 17 uur.