SV Wassenaar wint uit van Boshuizen 1-2

Geplaatst op: 08-02-2016

Afgelopen zaterdag heeft ons eerste elftal de belangrijke uitwedstrijd tegen Boshuizen winnend afgesloten en heeft de 7e plek weer overgenomen van Boshuizen.

S.V. Wassenaar startte in een 4-4-2 formatie met Mike van Hemert en José Lucas in de voorhoede. De formatie van Herman Kooyenga kwam al snel op een 1-0 voorsprong via José Lucas. Na een aantal 100% kansen te hebben gemist, bleef de wedstrijd lang spannend. In de 2e helft kwam dan eindelijk de bevrijdende treffer van de voet van Jose Lucas, die zijn 2e doelpunt van de middag maakte. Hiervoor ging een sierlijke individuele actie van collega spits Mike van Hemert aan vooraf. Boshuizen bleef in een gelijkspel geloven en scoorde uiteindelijk nog de aansluitingstreffer, maar kwam niet verder. Na het laatste fluitsignaal van de arbiter was het dubbel feest want ook onze assistent trainer Nico Buijs was jarig !

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Oosterheem op het programma, aanvang 14:30 uur sportpark Buytenpark Zoetermeer.

Glenn Verburg