Trainingskamp Selectie zeer geslaagd !!

Geplaatst op: 11-01-2016

Het trainingskamp in Wateringen bij Boerderij Dichtbij van afgelopen weekend kan de boeken in als zeer geslaagd !

Zeker voor de teambuiding is dit goed geweest en kunnen wij als begeleiding concluderen dat de groep naar elkaar is toe gegroeid en dat dat voor de tweede helft van het seizoen alleen maar als positief gezien kan worden .

Verschillende actitviteiten hebben plaats gevonden zoals een zaalvoetbaltoernooi, een duinloop, een winter BBQ, een avondje stappen en een gezellige voetbalquiz, en een vriendschappelijke wedstrijd als afsluiting bij voetbalvereniging Toofan.

Dit weekend werd mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor ALARMA 33 van Frans Bosman.

Nogmaals erg bedankt hiervoor namens de voltallige selectie, technische staf en verdere begeleiding, we hebben er van genoten !