WEER GENIETEN BIJ SV WASSENAAR JO7 (VOETBAL)

Geplaatst op: 16-10-2016

Goede dribbels, goede passes en veel doelpunten bij SV Wassenaar JO7 tegen VV Leiden JO7.

Het was weer een prachtig gezicht afgelopen zaterdag bij SV Wassenaar. De jonge talenten van SV Wassenaar moesten het dit keer opnemen tegen VV Leiden. De Leidenaars hebben ook veel talentjes en begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijdjes. Twee halve velden waren het strijdtoneel van twee totaal verschillende wedstrijdjes. De coach stelde een heel aanvallend team en een heel defensief team op. Doel: de aanvallertjes van SV Wassenaar moeten ook leren verdedigen. En de verdedigertjes moeten leren scoren.

Het aanvallende team was veel te sterk voor VV Leiden. In totaal werden er 20 doelpunten gemaakt en kregen zij er maar 6 om hun oren. Leo, Harrison en Marc scoorden er dus lustig op los.

Op het andere veld, was het een stuk spannender. Wassim, Awan, Luca en Viano moesten er vol tegen aan. De eerste helft begon slecht. Het team kwam met 0-2 achter. Maar ze toonden veerkracht. Ze kwamen terug tot 2-2. De tweede helft begon weer matig. Wederom kwamen ze met twee doelpunten achter. Maar ook nu werd het rechtgezet. Viano scoorde meerdere keren en Wassim maakte zijn eerste doelpunt! Uiteindelijk verloor dit team met 5-6. Maar ze lieten zien dat ze ook kunnen scoren. Een enorm compliment voor Luca, die zich zo goed ontwikkelt. Zijn spelinzicht is heel bijzonder. Bij een corner vroeg hij om de bal om vervolgens in te lopen en de bal vol op zijn pantoffel te nemen. Dat is uitzonderlijk voor een jongen van zijn leeftijd. Zijn traptechniek zal in de toekomst zeker een troef gaan worden.

Het belangrijkste was dat de jongens weer heel veel plezier hadden. Volgende week komt Oliver het team versterken. Hij is van harte welkom. (Thuis tegen Docos om 9.30 uur)

Voor de statistieken: Doelpunten voor, 27. Doelpunten tegen: 14.