kantinebezetting seizoen 2016/2017

Beste voetballers(sters) en jeugdouders,

Het nieuwe voetbalseizoen is van start gegaan en dat betekent dat ook de bardiensten tijdens de openingstijden van de kantine ingedeeld moeten worden.

Het is de bedoeling dat we op de zaterdag in 3 ploegen gaan draaien. De tijden zijn als volgt:

Van 8.30-11.30 uur, van 11.30-14.30 uur en van 14.30-18.30 uur.

Voor de laatste shift op de zaterdag hebben we een groep vrijwilligers die het hele seizoen ingedeeld worden.

Van alle leden en de jeugdouders wordt verwacht dat ze dit seizoen een bardienst op zich nemen.

Als je team achter een openingstijd staat vermeld is het de bedoeling dat 2 man/vrouw de bardienst op zich nemen.

Mocht er onverhoopt niemand van jullie team kunnen dan dienen jullie zelf voor vervanging te zorgen (ruilen met een ander team).

Vriendelijke Groet,

De Kantinecomissie

Voor het rooster van de kantinedienst verwijzen wij u naar het kopje clubblad.