Terreincommissie

De terreincommissie heeft tot taak het organiseren van het onderhoud van het sportcomplex van SvWassenaar.

De commissie wordt daarin ondersteund door "de werkploeg", een team van oudgedienden/leden die elk laatste

donderdag van de maand met elkaar onderhoud plegen aan de velden en opstallen.

leden terreincommissie;

Rob Wessel en Paul Koomen

leden Werkploeg HOSO: Paul Komen, Joost de Zwart, Maurice Komen, Berry Wissink

leden Werkploeg voetbal: Rob Wessel, Piet Prins, Jos Snelderwaard, Rikus Olij,

Herman Knijnenburg, Ab Visser, Frans Rader en Jaap van Wissen.

De werkploeg start in de ochtend om 09:00 uur, tussen de middag een gezamenlijk lunch en stoppen rond 14:00 uur.

Aanvulling gezocht voor de donderdagwerkploeg:

Ook hier een oproep aan de leden. Wellicht heb je tijd of kan je op de derde donderdag in de maand vrij maken om deel te nemen aan de werkploeg.

Meldt je aan: dit kan via Rob Wessel: 0654730490